Compositie bootcamp

Leuk nieuws!

Ik heb zojuist een compositie bootcamp gereleased!

Een 7-daagse e-mail serie waarin ik allerlei compositie technieken met jou deel die rechtstreeks in jouw e-mail inbox terecht komen.

Ik heb heel hard gewerkt aan deze e-mail serie vol met geanimeerde gif bestanden zodat ik de concepten nóg duidelijker en leuker kan uitleggen.

Hieronder een paar voorbeelden van de gifjes die je terug zult vinden in de bootcamp. Ziet dat er niet ontzettend leuk uit?

Ik ben zelf nog niet een gratis cursus over compositie tegen gekomen die zó uitgebreid was. Maar mijn filosofie is dat iedereen in staat moet zijn om te leren fotograferen. Daarom heb ik deze ontzettend leuke e-mail serie ook klaar gemaakt voor jullie.

Waar kan je de bootcamp vinden?

De bootcamp kan je hier vinden!

Direct inschrijven?

Wil je direct inschrijven?

Coming soon!

In de bootcamp heb ik gevraagd om een leuke comment achter te laten, dus ik hoop dat de eerste ervaringen van de bootcamp snel zullen komen! Op dit moment moet de eerste lichting de bootcamp nog afronden.

Al ruim 100 mensen deden mee!

In het eerste weekend dat deze bootcamp live staat hebben al meer dan honderd mensen zich ingeschreven en de bootcamp gevolgd! Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat ik daar heel trots op ben en ik hoop dat deze toffe e-mail serie nog véél meer mensen zal bereiken! Help jij me daarbij mee? Deel de bootcamp vooral met wie er maar geïnteresseerd kan zijn, daar worden zij blij van en ik ook!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.