Ik help jou graag om foto's te maken waar je blij van wordt!

Let's connect!

Het contact formulier

  Ik hoor graag wat ik voor jou kan doen om jouw leven als fotograaf makkelijker te maken!

  Misschien heb je wel vragen over een van de cursussen of wil je gewoon gezellig kletsen over fotografie. Wil je contact opnemen? Dan kan je mij bereiken via e-mail (info@merelbormans.com),  Telegram of maak je gebruik van het formulier hier naast. Wil je toegang tot de Telegram groep waar ook andere fotografen in zitten en onderdeel uitmaken van een leuke fotografie community? Dan kan je gebruik maken van deze uitnodigingslink . Wil je meer weten over wat Telegram is en waarom ik voor deze applicatie koos boven bijvoorbeeld Whatsapp? Dan kan je meer lezen in deze blogpost over de Telegramgroep.

  Contact informatie

  Hoe kan ik verder helpen?

  Wellicht kan ik je direct al helpen. Voor een aantal vragen heb ik namelijk al een pasklaar antwoord! Wist je bijvoorbeeld dat ik de Fotografie startgids heb geschreven om beginnende fotografen op weg te helpen wanneer ze een mooie en dure camera hebben gekocht die ze willen leren bedienen?

  Deze startgids is zelfs helemaal gratis te volgen omdat ik er in geloof dat iedereen die dat wilt kan leren fotograferen en dat niet vanaf moment één geld hoeft te kosten!

  Ook schreef ik een ontzettend informatieve compositie bootcamp. Deze is uitermate geschikt wanneer je het gevoel hebt dat jouw foto’s nog niet de wauw-factor uitstralen of dat je vind dat ze soms veel op elkaar lijken.