Masterclass Hondenfotografie

19 September 2021 - Soester duinen

Tijdens deze masterclass neem ik je mee in de wondere wereld van de hondenfotografie. We gaan zowel portretfoto’s maken als aan de slag met foto’s van honden in actie.

Dit staat garant voor prachtige foto’s waar je echt mee thuis kunt komen.

Om 17:00 beginnen we met een herhaling van de theorie. Waarom herhaling? Je krijgt bij inschrijving direct toegang tot een mini cursus hondenfotografie. 

Dit zorgt namelijk voor een optimale leerervaring. Je kunt eerst de online cursus doorlezen en alle theorie doornemen (en geen zorgen, dit is geen saaie droge stof! Ik maak graag en veel gebruik van beeldmateriaal)!

Wanneer we dan op de dag van de masterclass de theorie doornemen is dit allemaal niet meer nieuw en weet je goed wat je al begrijpt en kan je ook nog eens heel gericht vragen stellen.

Daarna gaan we daadwerkelijk aan de slag, en dat is waar de magie gebeurt! Dan breng je jouw theorie in de praktijk en leer je écht hoe het allemaal zit.

Dit is ook precies waar de toegevoegde waarde van deze workshop zit.

De workshop vind plaats in de avond vanwege het prachtige zachte licht richting het gouden uurtje. Dit zorgt voor veel mooiere foto’s.

De workshop duurt tot 19:30 Kortom een leuke, unieke en leerzame avond, waarbij je thuis komt met prachtige foto’s van de meest mooie honden.

Extra individuele aandacht omdat de masterclass wordt gegeven in kleine groepen

Zo is er altijd ruimte om jouw vragen te beantwoorden en kan je feedback krijgen

Ontvang praktische en nuttige tips die je gelijk kunt toepassen in de praktijk

Je kunt tijdens of na de cursus direct aan de slag met de opgedane kennis

Toegang tot een online cursus voor én na de masterclass

Een optimale leerervaring waardoor de kennis nóg beter blijft hangen. Je kunt later nog eens teruglezen hoe het ook al weer zat

Hi, ik ben Merel Bormans!

Tijdens de Masterclass hondenfotografie deel ik graag mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van dierenfotografie met jou. Ik leer je hoe je honden het beste kunt vastleggen door de theorie en praktijk goed met elkaar af te wisselen.

Tijdens de workshop ben ik er om al je vragen te beantwoorden over het fotograferen van honden. Ik heb jou graag om thuis te komen met de aller mooiste foto’s!

Dit weet je aan het einde van de masterclass

Hoe je de mooiste foto's maakt van honden

Waar je op moet letten bij het fotograferen van honden in actie

Wat compositie is en heb je een aantal compositie technieken gekregen om mee te werken

Hoe je een wazige achtergrond creëert (vooral mooi bij de portretten)

Waar je op let bij het kiezen van een goede achtergrond

En nog veel meer!

Dit heb je nodig tijdens de masterclass

Een passie voor fotografie en een voorliefde voor honden

Een systeem- of spiegelreflex camera

Een objectief van 200mm (bijvoorbeeld een 70-200 mm)

Waar vind de masterclass plaats?

De master vind plaats op de Soesterduinen. Dit is een prachtige natuurlijke locatie met opstuivend zand en een altijd groene bomenrij op de achtergrond.

Het stuifzand en de bomen wisselen elkaar af.

Let op, door de aard (met name het mulle zand) van de locatie is deze workshop niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Masterclass Hondenfotografie

€ 159,-

p.p.

Datum: 19 September 2021
Tijd: 17:00 – 19:30
Locatie: Soesterduinen
Minimum aantal deelnemers: 4 personen
Maximum aantal deelnemers: 10 personen

Veel gestelde vragen

Deze masterclass is geschikt voor iedereen die mooie foto’s van honden wilt kunnen maken.

Deze masterclass  is zowel leuk voor fotografen die nog veel moeten leren als fotografen die al meer ervaring hebben en vooral mooi beeldmateriaal willen maken.

Doordat de theorie van te voren al door te lezen is, bestaat het stukje theorie op de dag zelf meer uit herhaling en hoeft niemand van de fotografen iets nieuws te horen en dat maakt dat de kwartjes sneller vallen, zorgt voor een betere leerervaring en daardoor kunnen we ook sneller aan de gang met het leukste gedeelte van deze workshop, namelijk de praktijk!

Deze masterclass is gericht op het fotograferen met een spiegelreflex- en/of systeemcamera met bij voorkeur een objectief van ± 200mm (zoals een 70-200mm). 

Twijfel jij of jouw apparatuur geschikt is? Neem dan contact op en dan bekijk ik met jou de mogelijkheden!

Door je van te voren al te voorzien van de theoretische informatie krijg je een veel betere leerervaring. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat je informatie veel beter tot je neemt als je het op verschillende manieren aangeboden krijgt.

Daarom krijg je bij boeking direct al toegang tot een theorie cursus die je op je eigen tempo kunt doorlezen.

Op de praktijkdag krijg je de theorie nog eens mondeling herhaald en krijg je de gelegenheid om nóg gerichtere vragen te stellen.

Door informatie te herhalen blijft dit ook beter hangen.

Hierdoor kunnen we veel effectiever aan de slag en kom jij thuis met nóg mooiere foto’s.

Ik doe er alles aan om de leerervaring zo optimaal mogelijk te maken en maak binnen de theoriecursus ook veel gebruik van mooie en leerzame afbeeldingen.

Nadat je bent aangemeld en je de betaling hebt afgerond, krijg je automatisch toegang tot de cursus. Je kunt dus gelijk starten met leren! Je kunt de online cursus hondenfotografie zowel volgen op mobiel, tablet als desktop. Volg de cursus dus waar je maar wilt en wanneer je maar wilt.

Je krijgt van ons levenslang toegang tot de cursus. Zo kun je ook nadat je de cursus hebt afgerond, altijd de informatie teruglezen en krijg je ook automatisch toegang tot alle nieuwe updates.